Verzekering voor particulieren

Burgerlijke aansprakelijkheid

De burgerlijke aansprakelijkheid is een verplichte verzekering dat moet worden afgesloten zodra u met de wagen op de baan komt. Deze waarborg dekt de schade dat u veroorzaakt aan derden in het verkeer. Ook geniet u via deze waarborg altijd gratis van een bijstand na ongeval.

Rechtsbijstand

Het recupereren van uw schade bij de aansprakelijke tegenpartij, uw belangen laten verdedigen door een advocaat voor de rechtbank naar aanleiding van een overtreding, juridische bijstand in geval van een discussie met de garagist, … dit zijn enkele voorbeelden waarin uw rechtsbijstandsverzekeraar het voor u opneemt om uw belangen te verdedigen…

Bestuurdersverzekering

Wist u dat bij een verkeersongeval alle passagiers automatisch vergoed worden voor hun kwetsuren? Voor de bestuurder is dit toch wel anders. Enkel en alleen als de bestuurder in recht is, kan men alle letselschade verhalen op de tegenpartij.

Maar ben je als bestuurder in fout, dan worden de kwetsuren, uw arbeidsongeschiktheid en overlijden enkel verzekerd indien u een bestuurdersverzekering afsluit.

Bijstand

Pech onderweg? Ook hier kan u zich tegen indekken. Uw zorgen worden snel ontnomen door het plegen van één telefoontje. Een hersteller komt ter plaatse of uw wagen wordt weggetakeld naar uw vertrouwde garage!

Een schadegeval?

Wij zijn 7 dagen op 7, 24u op 24 beschikbaar voor u. Indien gewenst komen wij graag ter plaatse bij een ongeval om uw schadeaangifte te vervolledigen.

Een nieuw of tweedehands voertuig aangekocht? Wij helpen u graag verder met de inschrijving van uw voertuig. Wist u dat 90% van de wagens kan worden ingeschreven via het internet? Voor de overige wagens dient het plaatselijk DIV kantoor te worden geraadpleegd. Ook dit is inbegrepen in onze service…

Brandverzekering

Zowel als eigenaar of als huurder is het afsluiten van een brandverzekering onontbeerlijk.

Wij bieden u de beste bescherming aan voor uw woning. Iedere woning is anders, vandaar dat het afsluiten van een brandverzekering maatwerk is. Uw gebouw kan op verschillende manieren worden verzekerd als ook uw inboedel.

Iedere polis die wij aanbieden bevat een aantal basiswaarborgen die naar uw wens kan worden uitgebreid met enkele bijkomende dekkingen, zoals diefstal, een gestald voertuig, …

Burgerlijke aansprakelijkheid

Deze verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven geldt voor alle gezinsleden die onder eenzelfde dak wonen, alsook voor de huisdieren.

Afhankelijk van uw gezinssituatie bestaan er enkele mogelijke formules, van alleenstaande tot gezin tot 60-plusser.

De familiale polis komt tussen voor zowel lichamelijke als stoffelijke schade aan derden, door u veroorzaakt. Dit is geen verplichte verzekering, maar is daarentegen wel essentieel, gezien de zeer uitgebreide waarborgen.
Enkele voorbeelden waarbij uw familiale verzekering  kan worden aangesproken :

  • uw hond is ontsnapt en heeft schade aangericht
  • terwijl u de wagen inlaadt, rijdt uw winkelwagentje weg en komt tegen een wagen terecht
  • uw zoon of dochter rijdt met de fiets en hapert aan een geparkeerde wagen

En zo zijn er nog heel wat situaties…

Huispersoneel

Stelt u iemand te werk om enkele uren per week te komen poetsen of om klusjes te klaren in de tuin?
Weet dan dat u gehouden bent een verzekering af te sluiten, die deze personen verzekert tegen lichamelijke ongevallen tijdens hun werk bij u thuis.

Persoonlijke ongevallen

Naast het verzekeren van uw wagen, uw patrimonium is het even belangrijk om u zelf in te dekken tegen een mogelijk ongeval. Een ongeval is snel gebeurd en kan zware financiële gevolgen met zich meebrengen voor het hele gezin.

Met een persoonlijke ongevallen verzekering bent u verzekerd tijdens het doen en laten in uw privé leven. Dit kan gaan van verscheidene sportactiviteiten tot het huishouden. Via deze verzekering kan u uw zelf of uw gezin beschermen bij tijdelijke of blijvende invaliditeit en overlijden.

Hospitalisatie

Bij een hospitalisatie kunnen de ziekenhuisfacturen hoog oplopen. Een hospitalisatieverzekering kan deze kosten gaan opvangen met eventueel een eigen keuze aan franchise. Deze verzekering komt ook tussen bij een dagopname, de medische kosten gedurende 30 dagen voor de hospitalisatie tot 60 dagen erna en de medische kosten verbonden aan de zware ziekten.

Pensioensopbouw voor particulieren

Ook u droomt hoogstwaarschijnlijk van een pensioen zonder financiële kopzorgen. Eindelijk tijd voor hobby’s, reizen, kleinkinderen, … Maar het pensioen waar u wettelijk recht op heeft na uw loopbaan is echter veel lager dan uw huidig inkomen. Om deze kloof te minimaliseren is het aangeraden de touwtjes zelf in handen te nemen.
U zal op pensioenleeftijd kunnen genieten van een extra inkomen, maar zeker niet onbelangrijk is het fiscale voordeel waar u nu van kan genieten.
Sinds 1 januari 2014 kan u tot 950 € per jaar fiscaal voordelig sparen.

Naast pensioensparen kan u ook via een individuele levensverzekering op een rendabele en fiscaal vriendelijke manier sparen om uw toekomst bij pensionering optimaal te beleven.