Over ons

Onze start

Zakenkantoor Debruyne werd opgericht in 2009 door Francis Debruyne en Marie-Bernadette Craye, via een overname van een plaatselijk bank- en verzekeringskantoor. Beide zaakvoerders hebben meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Francis als kantoordirecteur bij een grootbank in de regio. Marie-Bernadette als adviseur spaar en beleggingen, eveneens bij een grootbank. Ondertussen telt het kantoor 8 medewerkers. Naast Francis en Marie-Bernadette hebben Sofie, Charlotte, Isabelle, Melissa, Lien en Michael het team vervoegd.

Onze ervaring

We staan onze klanten met raad en daad bij in de optimalisatie van hun financiƫle situatie. Ondertussen bouwden wij ons kantoor uit met alle professionele diensten. Ons gespecialiseerd team biedt u steeds een persoonlijke service. Wij proberen ons steeds in de individuele situatie van de cliƫnten in te leven om voor hen de beste oplossing te vinden.

Onze aanpak

Advies op maat en persoonlijk contact zijn de sleutelwoorden van ons kantoor. We zoeken, samen met u, naar de meest geschikte oplossing, aangepast aan uw persoonlijke situatie in bank en verzekeringen. U kunt hierbij rekenen op absolute discretie! Wij blijven aan uw zijde in elke fase van uw leven, opdat u altijd goed beschermd zou zijn. We geven u geregeld suggesties over het beheer van uw zaken. Verandert uw gezinssituatie? Dan passen wij, in overleg met u, uw contracten aan. Kortom, ons vak is u te begeleiden in alle omstandigheden.

Overnames

Met de overtuiging dat een bepaald volume in bank en verzekeringsactiviteiten noodzakelijk is om onze klanten marktconform en professioneel te bedienen, hebben wij hiertoe reeds twee overnames gedaan van plaatselijke zelfstandige verzekeringsmakelaars. Wij zijn dan ook dankbaar voor de vele vormen van steun en sympathie die we na de overnames mochten ervaren.